Manifesti

"Kaiken ymmärtäminen on kaiken anteeksiantamista." - Buddha 

Saatana

Olen johdonmukainen, pyrkivä, aikaansaava sekä tehokas. Minulla on tavoitteita, enkä anna minkään viedä huomiotani niiden saavuttamiseksi. Haluan olla kunnioitettu, ihailtu ja suuri. Arvoni määräytyy yhteiskunnallisen asemani ja varallisuuteni mukaan. Olen tämän maailman kahlitseva liima, kunnianhimo on nimeni.

Huumaannun vallan tunteesta ja tuotteista, jotka ovat yhteisön yleisen käsityksen mukaan arvokkaita. Myyn kalliilla ja ostan halvalla, hukutan itseni materiaan. Kavallan, nuolen, varastan, valehtelen, tuhoan vastustajani viekkaudella ja petoksella. Olen kehityksen ajava voima, ahneus on nimeni.

Ahneus on herrani ja kunnianhimo käskyläiseni. Elän vääryydestä ja hyödyn alistamisesta. Orjuutan. Kavallan, varastan ja valehtelen. Esiripun takaa ohjaan sätkynukkieni, joita kuninkaiksi kutsutaan, sanoja ja käskyjä. Olen itseni oikeuttama velkoja, valuutan luoja, vaurauden riistäjä, koron kiskuri. Olen luotonantaja, rahoittaja ja pankki.

Olen mustaa ja valkoista, harvoin harmaata. Luon käsityksiä ja ajatuksia, kerron miten asiat ovat. Pystyn lietsomaan vihaa sekä levittämään iloa. Olen sananvapaus, mutta kuitenkin rahoittajan, ahneuden sekä kunnianhimon orja. Olen vakuuttava sekä kykenevä valehteluun, että totuuden muokkaamiseen. Minua käytetään vallan välineenä, olen media.

Minuun uskotaan. Olen yliluonnollinen ja tarkoitukseni on hyvä, mutta usein tuhoisa. Väärissä käsissä saan aikaan sortoa ja vihaa. Annan elämälle tarkoituksen, sekä lohdun kuoleman hetkellä. Kerron oikean ja väärän, opetan ja käsken, vaadin ja annan, palkitsen ja rankaisen. Moni on minut hylännyt, mutta moni on vuokseni vielä valmis tarttumaan miekkaan. Olen uskonto.

Olen kaikkien edellä mainittujen summa. Olen kuolema, viha, pelko ja julmuus. Jaan oikeuden miekalla ja kylvän siemeneni katkeruudella. Tuhoan perheet ja kansakunnat, synnytän verta ja kyyneleitä. Työllistän haudankaivajat, olen sota.

Olen ihminen. Minä tunnen, rakastan, välitän, huolehdin, ja annan, mutta harvoin oikeasti ajattelen. Siksi olen johdateltavissa. Olen orja.